+421 47/437 0961

obchod@farmamacove.sk

a

Porcie

4

Doba prípravy:

1hod 00min

Náročnosť prípravy:

6/10

Vhodné ako:

Dezert

Úvod

O recepte

Od: Petra Malíková

Broskyňový chilli perník je fiesta neočakávaných chutí očakávaného perníka. Broskyňová chilli omáčka s cestom perníka je TOP! smile

Chilli perník

Čo budeme potrebovať:

 

  • 400g polohrubej múky
  • 200g trstinového cukru
  • 2PL mletej škorice
  • 1KL sódy birkarbóny
  • 2 ks  vajíčka
  • 150 ml oleja
  • 500ml mlieka
  • 3KL perníkového korenia
  • 3PL broskyňového lekváru
  • Čokoládová poleva
  • 1 ks Pohár Broskyňovej chilli omáčky od Farma Macove

TIP: Máte radi radi naozaj pálivé a radi experimentujete, skúste miesto mild Broskyňovej chilli omáčky našu novú HOT Broskyňovú chilli omáčku!

Krok za krokom

Krok 1

Zo surovín vypracujeme hladké cesto a prelejeme na vymastený plech. Pečieme v mierne vyhriatej rúre (150°C) cca 30 – 40 minút.

Krok 2

Po upečení perník necháme vychladnúť a následne ho potrieme Broskyňovou chilli omáčkou.

Krok 3

Pripravíme si čokoládovú polevu podľa vlastného výberu a prelejeme ňou perník.

Krok 4

Po stuhnutí polevy môžeme podávať.

Prajeme Vám dobrú chuť!